Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

  Αντικαθιστούμε τις  παλιές κλειδαριές των πορτών ασφαλείας με νέες, σύγχρονες, αδιάρρηκτες.
Οι κλειδαριές με το μεγάλο κλειδί χρηματοκιβωτίου αποτελούν πλέον παρελθόν, εφ' όσον παραβιάζονται χωρίς ίχνος καταστροφής.
  Έρχονται να πάρουν τη θέση τους οι νέας γενιάς κυλίνδρου με ατσάλινο defender και μικρό κλειδί αποτυπώσεως ή χαράξεως.

1 σχόλιο:

  1. Η ASTRA Μεταφορική στις Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα αποτελεί μία σύγχρονη και αξιόπιστη λύση στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων στην Αθήνα. Η εταιρία είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, βασιζόμενη στην εμπειρία και στη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της και στο σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει.

    Έχουμε την δυνατότητα για μεταφορές κάθε είδους αντικείμενου που επιθυμείτε, οπουδήποτε στην Ελλάδα,
    με ασφάλεια, αξιοπιστία και συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης.

    Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μας καθιστά πρωτοπόρους στην μεταφορά ευαίσθητων αντικειμένων
    όπως έργα τέχνης, αντίκες, μουσικά όργανα και επαγγελματικά μηχανήματα.

    Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς ή μετακόμισης, καλύπτοντας τις ανάγκες σας σε ολόκληρη τη διαδικασία, από την πρώτη μας επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της παράδοσης στον χώρο σας.

    Τα οικονομικά πακέτα που διαθέτουμε στις μεταφορές – μετακομίσεις, μπορούν να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς. Με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονες τεχνικές και εξοπλισμό, ασφάλεια και συνέπεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.
    Η ASTRA Μεταφορική θέλοντας να ανταποκριθεί στις δύσκολες και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις στις διεθνείς μεταφορές προσφέρει σε εσάς ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών υποστήριξης το οποίο περιλαμβάνει εκτός από τη μεταφορά, υπηρεσίες συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης των αγαθών.
    Μεταφορές Μετακομίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή